Ahad, 29 Mac 2015

Wawancara MOBTV.MY - "1MDB: Menyelamatkan Aset"

Alhamdulillah saya telah diwawancarakan dalam satu forum ringkas anjuran Malaysian Observer TV (MobTV.my) berhubung penulisan saya sebelum ini berkenaan 1MDB. 

Di sini saya telah menghujahkan secara sedikit teknikal dan saya juga mengutarakan satu penyelesaian baru yang lebih realistik untuk selamatkan aset Edra Energy. 

Di jemput untuk tonton penerangan saya melalui capaian ini: http://www.mobtv.my/talkshow-6873.html

1 ulasan:

fatimah berkata...

PINJAMAN CEPAT TAWARAN ONLINE DI GRACE MORGAN PINJAMAN SYARIKAT ... Grace Morgan Pinjaman Syarikat adalah pembekal terkemuka pinjaman Worldwide Tidak kira apa keadaan kewangan anda, kami boleh membantu mendapatkan cash.We anda sendiri menyediakan pinjaman untuk penyatuan hutang, pembaikan rumah, tidak bercagar pinjaman, pinjaman untuk kredit buruk, pinjaman perniagaan, pinjaman peribadi, pinjaman Pelajar, pinjaman kereta, mengurangkan Hutang Kad Kredit, Harta Tanah dan Gadai janji anda pada kadar faedah 2%. Tawaran pinjaman dalam talian kami adalah pantas dan mudah untuk apply.it adalah dijamin 100% dan safe.do hubungi kami sekarang untuk maklumat lanjut DI Gracemorganloancompany@gmail.com