Jumaat, 30 Oktober 2009

PRK: Satu kritikan...



Dua link pendapat yang menarik daripada golongan massa UTP untuk BACAAN, dan ANALISA:





7 ulasan:

FdausAmad berkata...

gua nak tanya satu benda saja,

Lu org cuba sebut legend legend RM(Atau MPP)yang lu org pernah kenal atau dengar nama..

lepas tu lu org bagitau gua,
nama nama yg lu org orang petik tu apa depa buat sekarang?

kalau tak tahu, ni gua nak bagi tau..
Mereka Tak lebih dari kerja cari duit, bela anak bini..Setel.

jadi Adun?, ahli parliment?, naqib Usrah?, jaga rakyat jelata?

In your dream..kehkehkeh..

kesimpulannya,
Grow Up geng..

so kata gua salah..angkat tangan.

Rausyanfikir berkata...

:)

FdausAmad berkata...

..What a glorious ending to an epic failure..

kehkehkeh

tengku Anis berkata...

Salam.

Sebagai pemilik asal artikel ini, saya memohon saudara menarik balik penerbitannya di sini.

Meletak pautan ke artikel asal sudah memadai.

sekian.

FULL STOP berkata...

http://tganis.blogspot.com/2009/10/isu-prk-noktah.html

oranglidi berkata...

hahahha. wa sokong Fdaus Amad! Wa penah dengar pasal tu.

Bro pacak, gini. lu nanti dah ambik master, lu sambung jadi lecturer kat utp, pastu lu tajmik budak2 baru dengan cara baik dan professional sperti lu. Lepas ni dah xde dah politik coki2 insyaAllah.

t-kay berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.