Isnin, 29 September 2008

Salam Aidil FiltriNampaknya trafik pengunjung pun makin berkurangan. Suasan hari raya semakin mencengkam mungkin. Atas kesempatan ini saya, Wan Ahmad Fayhsal @ Rausyanfikir @ Sosialis Kanan ingin mengucapkan ribuan terima kasih dan jutaan kemaafan buat para pembaca yang dihormati sekalian. Kalau sempat singgah kedai mamak nak beli kelapa ke, ais ke, jangan lupa beli Milenia Muslim keluaran Oktober seperti yang tertera di bawah:
Ada 3 artikel saya dibawah nama 'Wan Ahmad Fayhsal' telah tersiar. Satu artikel tu mungkin 'panas' sikit untuk orang PAS. Nak tahu kenalah beli dulu!SELAMAT HARI RAYA MAAF ZAHIR DAN BATIN
2 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

salam,

saya pernah membaca artikel Fayhsal di Milennia. Boleh saya tahu bagaimanakah caranya ntuk menghantar artikel di Milennia, sebab saya tidak menjumpai sebarang contact person pada Milennia untuk pernghantaran artikel except for ruangan surat pembaca. Moga dapat membantu.

Unknown berkata...

Tuan Fayhsal,

Saya telah membaca artikel tuan tersebut.
Saya sangat sukakan kedua!

Mengenai 'Mitos Tamadun Petroleum' sungguh ilmiah untuk dihadam.

Saya juga tertarik dengan artikel 'Polemik Alam Sekitar Kedah' cumanya saya juga telah mengusahakan sebuah artikel bertajuk 'Balak atau Bala' yang mnegambil isu pembalakan di Kedah. Tetapi mungkin kerana kesuntukan saya tidak dapat menyudahkan artikel tersebut. Tetapi bila membaca artikel tuan saya bersemangat kembali untuk menyudahkan artikel tertangguh tersebut. Terima kasih.